Кадри 5 серії 8 сезону фентезі «Гра престолів»

10 травня 2019,  19:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися офіційні кадри 5 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів», які готують нас до фінальної битви за Залізний трон.

У передостанній серії серіалу «Гра престолів» нас чекає епічна битва двох королев за владу у Вестеросі, і її лаконічний опис говорить:

Сили прибувають в Королівську гавань для фінальної битви.

На кадрах королева Серсі (Ліна Гіді) чекає початку битви в Червоному замку, поки за нею знаходиться вірний тілоохоронець Гора (Хафтор Б'єрнсон).

Далі Юрон Грейджой (Йохан Філіп Асбек) стоїть на палубі свого корабля, а також особистий кадр отримав новий персонаж капітан «Золотих мечів» Гаррі Стрікленд (Марк Ріссман), якого разом із заморськими найманцями Серсі найняла для оборони Королівської гавані.

Разом з цим на нас чекають сцени в замку Драконів камінь, де королева Дейнеріс (Емілія Кларк) важко переживає смерть своєї радниці Міссандеї (Наталі Еммануель). Тіріон (Пітер Дінклейдж) дивиться на свою королеву з тривогою, а Сірий черв'як (Джейкоб Андерсон) готовий до дії.

В результаті Джон (Кіт Герінгтон), Давос (Ліам Каннінгем) і Тіріон опиняються під стінами столиці Семи королівств разом зі своєю армією.

Прем'єра 5 серії 8 сезону «Гри престолів», чий промо-ролик дивіться тут, відбудеться 13 травня за українським часом.

8562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: