Перший погляд на Люсі Гейл в серіалі «Кеті Кін», спін-оффі «Рівердейлу»

10 травня 2019,  01:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйся, Бродвей, вона йде. Зірка серіалу «Милі ошуканки» Люсі Гейл представила свою нову героїню Кеті Кін, яка очолить спін-офф хітового серіалу «Рівердейл», названий на її честь.

Канал The CW замовив перший сезон музичної драмеді «Кеті Кін», що розповість про чотирьох артистів-початківців, які намагаються стати зірками Бродвею. Однією з них буде дівчина на ім'я Кеті Кін, яку втілить Гейл.

На честь цієї радісної новини 29-річна зірка «Милих ошуканок» розповіла більше про свій новий проект в Instagram:

Це офіційно, «Кеті Кін» буде серіалом, і я дійсно в сльозах. З нетерпінням чекаю на цей новий розділ. Цей серіал розповідає про надію і про слідування за своїми мріями, а також про дружби і стосунки, які пов'язують все це. Не можу дочекатися, коли ви його побачите.

Нижче знаходиться перший постер серіалу «Кеті Кін» з портретом Гейл крупним планом, за яким можна розгледіти нью-йоркське таксі та вогні Бродвею.

Разом з нею в серіалі зіграє Ешлі Мюррей з «Рівердейлу», чия героїня Джозі МакКой теж відправиться до Нью-Йорку, щоб підкорити Бродвей.

Прем'єра музичної драмеді «Кеті Кін», над створенням якої працюють сценаристи і продюсери «Рівердейлу» Роберто Агірре-Сакаса та Майкл Грассі, відбудеться або восени, або на початку 2020 року.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату прем'єри нового серіалу з Гейл в головній ролі.

3806 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: