Другий фрагмент «Месників 4» представляє Професора Халка

9 травня 2019,  21:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисери Ентоні і Джо Руссо офіційно дозволили спойлерити про все, що стосується блокбастера «Месники: Завершення», тому сміливо дивимося та обговорюємо його другий фрагмент за участю оновленого Халка.

Дивилися нові «Месники»? Якщо раптом ні, то ми навіть всупереч дозволу братів Руссо попереджаємо про СПОЙЛЕРИ, що йдуть далі.

Коли в коміксах Marvel Брюс Беннер (Марк Руффало) зміг об'єднати розум Беннера з м'язами Халка, він перетворився на Професора Халка неймовірно сильного зеленого генія, і саме таким нам представили Беннера/Халка через 5 років в блокбастері «Месники: Завершення».

Після своєї невдачі в «Війні нескінченності», де він спершу програв Таносу (Джош Бролін) як Халк, а потім і як Беннер в Халкбастері, Брюс відправився до лабораторії і нарешті зміг синхронізувати дві свої суперечливі особистості.

Тепер Халк розмовляє як Беннер, посміхається дітям, які підходять до нього в кафе, щоб сфотографуватися, носить окуляри з кардиганом і... перестав бути злим.

Разом з ним у даному фрагменті з'являються Стів (Кріс Еванс), Наташа (Скарлетт Йоханссон) та Скотт (Пол Радд), які прийшли, щоб звернутися до Брюса по допомогу в одній дуже складній науковій темі — подорожі в часі.

Професор Халк завершує арку персонажа, яка охопила його три останні фільми: «Тор: Рагнарок», де він був в основному Халком, «Месники: Війна нескінченності», де він був тільки Беннером, та «Месники: Завершення», де Халк і Беннер стали одним цілим.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

2789 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: