Український трейлер горора «Воно 2» з Джессікою Честейн і Джеймсом МакЕвоєм

9 травня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за одержимим демоном клоуном? Студія Warner Bros. Pictures поділилася сьогодні першим тизер-трейлером фільму жахів «Воно 2», який показує дорослу Беверлі Марш у втіленні номінантки на премію «Оскар» Джессіки Честейн.

У продовженні найуспішнішого горора всіх часів «Воно», заснованого на романі Стівена Кінга, через 27 років один телефонний дзвінок викликає в Деррі вже дорослих дітей з «Клубу лузерів», які давно роз'їхалися по різних місцях.

У тизер-трейлері доросла Беверлі приходить до будинку свого дитинства, де тепер живе моторошна бабуся.

Вони п'ють разом чай, але незабаром Беверлі зауважує на одній з фотографій бабусі її молодого батька, який виглядає точнісінько як клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард)...

Дорослого Білла Бенбро втілює давній друг Честейн Джеймс МакЕвой, з яким вони в червні з'являться разом в науково-фантастичному екшені «Люди Ікс: Темний фенікс».

Інших «лузерів» в дорослому віці зіграють актори Білл Гейдер, Джей Раян, Джеймс Ренсон, Айзая Мустафа та Енді Бін.

Також ви можете побачити в трейлері, що в сиквелі повернеться ще й оригінальний «Клуб лузерів» в особі Фінна Вулфарда, Софії Лілліс, Джейдена Ліберера, Джека Ділана Грейзера, Джеремі Рея Тейлора, Чоузена Джейкобса і Вайатта Олеффа.

Українська прем'єра нового горора Андреса Мускетті відбудеться 5 вересня.

2457 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: