Різ Візерспун, Ніколь Кідман та Шейлін Вудлі прикрасили обкладинки журналу Instyle

4 травня 2019,  23:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятеро головних актрис хітового серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Зої Кравіц і Лора Дерн знялися в стильній ретро-фотосесії для червневого випуску журналу Instyle.

Надихнувшись костюмованою вечіркою в стилі Одрі Хепберн та Елвіса Преслі, якою завершився 1 сезон, актриси «Великої маленької брехні» примірили на сторінках червневого номера Instyle яскраві літні образи, які відсилають нас назад у часі в 60-і роки.

В інтерв'ю для журналу Візерспун, яка разом з Кідман є виконавчим продюсером серіалу, розповіла, як ця історія про п'ять сильних жінок змінила її життя назавжди:

Це один з найвеличніших досвідів в моїй кар'єрі. Я відчуваю, ніби відчинилися двері, і я ніколи не повернуся назад і не піду іншим шляхом.

Свою «Монтерейську п'ятірку» Візерспун описує так:

Мені подобається смішити людей. Зої теж розповідає жарти. Ніколь носить з собою мішечок з твердими льодяниками і роздає м'ятні цукерки та іриски. Шей дуже розслаблена. А Лора іноді марить і починає вигадувати мюзикли.

Автором цих соковитих фотографій стала Памела Генсон.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону серіалу «Велика маленька брехня», де компанію цій надзвичайній п'ятірці складає королева великого екрану Меріл Стріп.

«Велика маленька брехня» повертається на екрани 9 червня.

3444 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: