Трейлер 3 сезону «Оповіді служниці» оголосив дату його прем'єри

4 травня 2019,  20:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Благословенна боротьба». Стримінговий сервіс Hulu представив цього тижня офіційний трейлер 3 сезону свого хітового серіалу «Оповідь служниці», який повертається 5 червня.

Події антиутопічної драми «Оповідь служниці» розвиваються в майбутньому, де владу захопили військові і лише одна жінка зі ста може народити дитину. Джун Осборн/Фредова (лауреатка премій «Еммі» і «Золотий глобус» Елізабет Мосс) була однією з таких жінок, яких прозвали служницями, і повинна була стати сурогатною матір'ю для командора Фреда Вотерфорда (Джозеф Файнс) та його дружини Серени (Івонн Страховські), але в результаті очолила революцію, щоб звільнити своїх сестер по нещастю.

В 3 сезоні Джун шукає могутніх союзників, щоб повалити диктатуру військових. І однією з цих союзниць буде Серена.

Також трейлер показує милий момент між Джун та її коханим Ніком Блейном (Макс Мінгелла), який теж бере участь у революції.

Разом з ними в трейлері з'являються Енн Дауд, Аманда Бругел, О.Т. Фагбенлі, Саміра Вайлі, Алексіс Бледел і Бредлі Вітфорд.

До касту серіалу нещодавно приєднався номінант на премію «Еммі» Крістофер Мелоні, який втілить командора Вінслоу. Ви можете його знати завдяки серіалам «Справжня кров», «Закон і порядок. Спеціальний корпус» та «Хеппі».

Новий сезон «Оповіді служниці» складатиметься з 13 серій.

2656 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: