Дивимося ретроспективний трейлер 4 сезону «Люцифера» з коментарями Тома Елліса

30 квітня 2019,  15:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Забули, що було в попередніх сезонах фентезійного детектива «Люцифер»? Тоді виконавець головної ролі Том Елліс із задоволенням нагадає вам про його ключові події в ретроспективному трейлері.

«Веселощі тільки починаються».

Люцифер Морнінгстар є сином Бога і був його улюбленим ангелом, але коли він влаштував повстання, його прогнали правити Пеклом. Він втомився від свого пекельного життя і вирішив втекти до Лос-Анджелесу. Там він відкрив свій клуб, де йому допомагає демониця Мейз (Леслі-Енн Брандт).

У Місті янголів Люцифер любить дратувати свого брата Аменадіеля (Д. Б. Вудсайд) та розслідувати вбивства з детективом Хлоєю Декер (Лорен Джерман), яка є несприйнятливою до його диявольських чарів.

Люцифер має здатність знати найвідвертіші бажання людей, але Хлоя не вірить в те, що він є дияволом.

Щоб працювати пліч-о-пліч з детективом Декер Люцифер ходить на прийоми до терапевта доктора Лінди Мартін (Рейчел Гарріс). Також в їхню команду входять колишній чоловік Хлої, детектив Дурень/Ден (Кевін Алехандро), та мила судмедекспертка Елла Лопез (Еймі Гарсіа).

Люцифер відзначає в трейлері, що останні роки були для них усіх важкими. Мейз стала мисливцею за головами, а в Лос-Анджелес прибула його з Аменадіелем мати-богиня, яка виявилася замкненою в тілі смертної Шарлотти Річардсон (Тріша Гелфер).

Аменадіель втратив свої крила, знову отримав їх і відправив душу одного з їхніх друзів до Раю.

Особисті відносини Люцифера і детектива Декер теж були схожі на американські гонки. Вона майже визнала, що закохана в нього, але потім сталося дещо шокуюче у фіналі 3 сезону вона побачила його диявольське обличчя.

Чи зможе Хлоя прийняти Люцифера таким, яким він є? Дізнаємося вже скоро.

Дивіться також трейлер 4 сезону серіалу «Люцифер», який показує прибуття в ЛА грішниці Єви (Інбар Лаві).

Прем'єра нових серій «Люцифера» відбудеться наступного тижня, 8 травня.

4037 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: