Прем'єра «Шерлока Холмса 3» з Робертом Дауні мол. та Джудом Лоу переїхала на 2021 рік

26 квітня 2019,  19:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальникам знаменитого детектива у виконанні Роберта Дауні мол. доведеться запастися терпінням, оскільки прем'єра фільму «Шерлок Холмс 3» відбудеться тепер наприкінці 2021 року.

Кіностудія Warner Bros. прийняла рішення перенести прем'єру очікуваного пригодницького екшену «Шерлок Холмс 3» на 21 грудня 2021 року, оскільки Гай Річі не встиг би його закінчити до кінця 2020.

Дауні мол. з величезним нетерпінням чекає, коли знову одягне костюм Шерлока Холмса і буде розслідувати нову заплутану справу разом зі своїм напарником доктором Ватсоном, якого грає Джуд Лоу.

У минулому році він поділився в соцмережах закулісними фотографіями зі зйомок фільмів «Шерлок Холмс» та «Шерлок Холмс: Гра тіней» з інтригуючим підписом:

Чи є шанс, що ви за нами скучили?

Згідно з чутками, в третьому фільмі також повернеться Ірен Адлер у втіленні актриси Рейчел МакАдамс, незважаючи на те, що на початку другої частини нам показали, як її отруїв професор Моріарті.

У фіналі попереднього фільму «Шерлок Холмс: Гра тіней» Шерлок ймовірно помер під час поєдинку з Моріарті, але хоча глядачам і показали, що він все-таки вижив, Ватсон про це поки ще не знає. Так що ми з нетерпінням чекаємо на їхнє екранне возз'єднання.

2599 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: