Перший погляд на Кріса Еванса в фільмі «Курорт для нирців на Червоному морі»

20 квітня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році Кріс Еванс не тільки повернеться на екрани в образі супергероя Капітана Америка в блокбастері «Месники: Завершення», а й зіграє головну роль в історичній драмі «Курорт для нирців на Червоному морі».

«Курорт для нирців на Червоному морі» («The Red Sea Diving Resort») розповість правдиву історію про незвичайну місії ізраїльської розвідки «Моссад» в 1980-х роках, коли їм доручили врятувати кілька тисяч пригноблених ефіопських євреїв із Судану та переправити їх в єврейську державу. Для цього молодий спецагент Арі Кідрона і його команда розгорнули на покинутому суданському курорті приховану базу для перенаправлення місцевих євреїв морем та повітрям до Ізраїлю.

Еванс грає в «Курорті для нирців» роль агента Арі Кідрони, для чого він відростив таку ж бороду і волосся, як у «Війні нескінченності». Це розкривають чорно-білі закулісні знімки фільму, які потрапили в мережу.

Поряд з Евансом на закулісній фотографії нижче можна побачити його колегу по фільму Міхіля Хаусмана, який відомий завдяки серіалу «Гра престолів».

Головну жіночу роль у цій історичній драмі з елементами трилера виконає Гейлі БеннеттДівчина у потягу», «Чудова сімка»).

Автором сценарію і режисером картини виступає Гідеон Рафф.

Точної дати прем'єри у «Курорту для нирців на Червоному морі» поки немає, але вона очікується пізніше в 2019 році. Як і прем'єра ще одного фільму з Евансом у головній ролі «Ножі наголо».

Побачити Еванса в образі Стіва Роджерса/Капітана Америка в блокбастері «Месники: Завершення» ви зможете з 25 квітня.

2586 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: