Люсі Гейл і Лукас Тілл зіграють в наступному фільмі Спайка Лі «Син Півдня»

17 квітня 2019,  18:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Спайк Лі обрав на головні ролі в своїй новій драмі «Син Півдня» зірку серіалу «Милі ошуканки» Люсі Гейл та Лукаса Тілла з супергеройської франшизи «Люди Ікс».

«Син Півдня» («Son of the South») буде заснований на автобіографії американського активіста Боба Зеллнера «Неправильна сторона річки вбивства: Білий мешканець півдня в русі за свободу». У 1961 році Зеллнер, уродженець штату Алабама і онук члена Ку-клукс-клану, вирішив не наслідувати свого дідуся і опинився в центрі руху за громадянські права темношкірих в США.

Тілл, якого ви можете знати за роллю мутанта Алекса Саммерса/Хавока у фільмах «Люди Ікс», зіграє Зеллнера, а Гейл стане його дівчиною часів коледжу Керол Енн, пише Variety.

Також у фільмі братимуть участь Джулія Ормонд, Лекс Скотт Девіс, Седрік 'Розважальник', Браян Деннехі та Луді Лін. А актриса Шаронн Ланьє втілить знамениту активістку Розу Паркс, яка в часи расової сегрегації відмовилася поступитися місцем в автобусі білому пасажирові, за що була заарештована.

На початку року Спайк Лі нарешті отримав свій «Оскар» за фільм «Чорний куклукскланівець», де він виступив режисером, сценаристом і продюсером, але у випадку «Сина Півдня» буде тільки виконавчим продюсером проекту.

Адаптацією мемуарів Зеллнера займається режисер Беррі Александер Браун, який більш відомий завдяки своїй роботі монтажера, що принесла йому 2 номінації на «Оскар».

Зараз Тілла можна побачити в 3 сезоні пригодницького серіалу «Новий агент МакГайвер», де він втілює суперагента Енгуса МакГайвера.

У минулому році Гейл зіграла в горорі «Правда або дія», комедіях «Чувак» та «Єдиноріг» і в драматичному серіалі «Довічний вирок», який був закритий після 1 сезону.

Біографічна драма «Син Півдня», чиї зйомки почалися минулого тижня в місті Монтгомері, штат Алабама, вийде на екрани не раніше 2020 року.

2850 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: