Перший погляд на Джонні Деппа в байопіку «Мінамата»

17 квітня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший кадр біографічної драми «Мінамата», в якій номінант на премію «Оскар» Джонні Депп втілює відомого американського фотожурналіста Вільяма Юджина Сміта.

Фільм «Мінамата» покаже, як військовий фотограф Вільям Юджин Сміт відправляється на початку 1970-х назад до Японії, де він документує за допомогою своєї фотокамери жахливі наслідки отруєння ртуттю в прибережних районах бухти міста Мінамата, причиною яких стало забруднення фабрикою Chisso водних джерел.

На першому кадрі Депп з бородою і в окулярах позує в образі Вільяма Юджина Сміта з фотоапаратом в руках. Кадр є чорно-білим, і поки невідомо, чи буде чорно-білим весь фільм, чи кадр нам показали в такому виконанні для драматичного ефекту, і щоб зробити Деппа ще більш схожим на свого героя.

В «Мінаматі» Депп возз'єднається з британським актором Біллом Найї, який грав Деві Джонса у франшизі «Пірати Карибського моря».

Також у фільмі знімаються Хіроюкі Санада, Таданобу Асано та Лілі Робінсон.

Режисером історії відомого фотографа виступає Ендрю Левітас. Для нього це буде друга режисерська робота після дебютного фільму «Колискова», який вийшов у 2014 році.

Світова прем'єра картини «Мінамата» відбудеться у 2020 році.

У минулому році Депп зіграв знаменитого темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда в фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», а в травні в український прокат вийде драма «Річард говорить „Прощавай“», де він втілює смертельно хворого професора.

1662 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: