Кріс Еванс та Мішель Докері зіграють подружжя в міні-серіалі «Захищаючи Джейкоба»

17 квітня 2019,  01:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного британського серіалу «Абатство Даунтон» Мішель Докері приєдналася до акторського складу міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба», головну роль в якому виконає Кріс Еванс.

Серіал «Захищаючи Джейкоба» («Defending Jacob») буде адаптацією однойменного роману-бестселера письменника Вільяма Ландау. Він розповість історію молодого чоловіка Енді Барбера, чийого 14-річного сина Джейкоба звинувачують у вбивстві.

Еванс втілить Енді, Докері зіграє його дружину Лорі, а роль їхнього сина дісталася зірці горора «Воно» Джейдену Мартеллу, повідомляє Variety.

Компанію їм складуть Бетті Гебріел з серіалу «Світ Дикого Заходу», Сакіна Джеффрі з «Карткового будиночка» та зірка серіалу «Американські боги» Пабло Шрайбер.

З 25 квітня Еванса можна буде побачити в найближчому кінотеатрі в блокбастері «Месники: Завершення», а в майбутньому він зіграє у фільмах «Курорт для нирців на Червоному морі» та «Ножі наголо».

Докері повернеться в образі леді Мері Кроулі в повнометражному фільмі «Абатство Даунтон», чия прем'єра відбудеться восени, а в наступному році вона з'явиться в новому кримінальному екшені Гая Річі «Хлопці-аристократи».

Прем'єра серіалу «Захищаючи Джейкоба» відбудеться не раніше 2020 року.

4540 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: