Дейв Батіста очолив каст фільму про зомбі-апокаліпсис від Зака Снайдера

16 квітня 2019,  02:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності» Дейв Батіста зніметься в екшен-горорі «Армія мерців», режисером якого буде творець «Ліги справедливості» Зак Снайдер.

Батіста підписався на участь у фільмі про зомбі «Армія мерців», на виробництво якого компанія Netflix виділила 70 мільйонів доларів, повідомляє Deadline.

«Армія мерців» («Army of the Dead») буде пригодницькою картиною, чиї події розвиваються під час зомбі-апокаліпсису в Лас-Вегасі. Один чоловік збирає команду найманців, щоб зірвати великий куш: відправитися в зону карантину і скоїти своє найбільше пограбування.

Для Зака Снайдера це буде перший фільм після «Ліги справедливості». Він також є продюсером проекту разом зі своєю дружиною Деборою Снайдер.

В цьому місяці Батіста повернеться на екрани в образі Дракса Руйнівника в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення», а після зіграє в екшен-комедіях «Водій для копа» і «Мій шпигун».

А в 2020 році актора можна буде побачити в очікуваній екранізації науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна», де компанію йому складуть Джейсон Момоа, Джош Бролін, Тімоті Шаламе, Ребекка Фергюсон, Зендея, Оскар Айзек та Хав'єр Бардем.

2302 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: