Розкрита дата прем'єри «Скаженого весілля 2»

16 квітня 2019,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до продовження одного божевільного весілля? Сиквел хітової української комедії «Скажене весілля» прибуде в кінотеатри наприкінці 2019 року.

У неділю, 14 квітня, в рамках шоу «Голос країни» Потап разом зі своїми конкурсантками Кариною Арсентьєвою і Вікторією Ягич виконав пісню «Найкращий день», яка увійшла в саундтрек комедії «Скажене весілля».

Після їхнього виступу ведуча шоу Катя Осадча оголосила на всю країну, що прем'єра її продовження «Скажене весілля 2» відбудеться вже наприкінці цього року, 25 грудня.

«Скажене весілля» стало українською адаптацією французької комедії 2014 року, розповівши історію директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка, чия дочка приїжджає з Франції з темношкірим нареченим, і Василь вирішує зірвати їхнє весілля.

Французи випустили свій сиквел на початку цього року, так що сюжет у них вже є. Хоча можливо наш сиквел буде про щось інше.

Кінокартина режисера Влада Дикого заробила в Україні 54,9 млн гривень, тобто майже 2 мільйони доларів, ставши одним з найуспішніших фільмів українського прокату минулого року.

У першій «Скаженому весіллі» знялися актори Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воа, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар та Юрій Горбунов, а Потап з Монатіком втілили двох веселих священиків. Поки невідомо, чи повернеться цей каст в сиквелі в повному складі, чи частково.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися про те, хто зіграє в «Скаженому весіллі 2».

2068 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: