Кріс Гемсворт знявся в перезапуску «Джея і мовчазного Боба» режисера Кевіна Сміта

13 квітня 2019,  20:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою серії веселих селфі актор Кріс Гемсворт оголосив про свою участь у комедійному фільмі Кевіна Сміта «Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження».

Гемсворт, він же бог грому Тор у фільмах Marvel, вирішив скрасити вихідні своїх шанувальників, поділившись в Instagram серією селфі з культовим режисером Кевіном Смітом разом з оголошенням про те, що він з'явиться в його наступному фільмі:

Людина, міф, легенда. Єдиний і неповторний Кевін Сміт!!! Так радий бути частиною його наступного фільму «Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження». Мені дуже сподобалося тусуватися з тобою, друже.

Сміт теж був радий попрацювати з Гемсвортом і, як справжній шанувальник коміксів, підколов його у коментарях щодо «Війни нескінченності», де його Тор не потрапив в голову Таносу:

Мій бог (грому), ти був феноменальним! Велике спасибі, сер. Але наступного разу, коли зіткнешся з Таносом, цілься в голову.

«Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження» поверне на екрани двох давніх друзів Джея і мовчазного Боба, яких грають Джейсон Мьюз і Кевін Сміт. В першому фільмі вони вирушили до Голлівуду, щоб перешкодити виробництву екранізації коміксу «Пихач і Хронік», створеного за мотивами їхніх життів.

В сиквелі вони повернуться до Голлівуду, щоб перешкодити зйомкам вже перезапуску фільму «Пихач і Хронік».

Сміт повідомляє, що у Гемсворта буде «скромна роль» в перезапуску «Джея і мовчазного Боба», ймовірно, це буде камео.

З 25 квітня Гемсворта можна буде побачити в кінотеатрах в образі Тора в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення».

Точної дати прем'єри у комедії «Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження» поки немає, але вона очікується пізніше в 2019 році.

3349 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: