Тизер-трейлер фантастики «Зоряні війни: Епізод 9» розкрив повернення Леї і Палпатіна

13 квітня 2019,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кожного покоління є своя легенда, і ця добігає кінця. Дивимося перший тизер-трейлер науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Епізод 9», який отримав назву «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Половина тизер-трейлера показує, як Рей (Дейзі Рідлі) зі своїм світловим мечем готується відбиватися в пустелі від ворожого зорельота.

У другій половині на екрані миготять Кайло Рен (Адам Драйвер), Фінн (Джон Бойєга) і По (Оскар Айзек), BB-8, Лендо (Біллі Ді Вільямс) і Чубакка (Йонас Суотамо) за кермом «Тисячолітнього сокола» та легендарного дроїда C-3PO (Ентоні Деніелс), у якого на цей раз буде більше екранного часу.

Нам також показують повернення Леї (Керрі Фішер), яка обіймає Рей, а за кадром увесь цей час звучить голос самого Люка Скайвокера (Марк Гемілл).

От тільки наприкінці, коли герої знаходять уламки «Зірки смерті» в морі, замість голосу Люка можна почути зловісний сміх імператора Палпатіна, який повинен бути мертвим.

Режисером дев'ятого епізоду виступає Джей Джей Абрамс, що зняв сьомий епізод «Зоряні війни: Пробудження сили».

Прем'єра фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», чий офіційний тизер-постер ви можете побачити нижче, відбудеться 19 грудня.

1796 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: