Кеп вражає Ракету своєю промовою в новому ТБ-ролику фільму «Месники: Завершення»

11 квітня 2019,  22:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в мережі з'явився новий ТБ-ролик супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показує кілька нових сцен за участю всієї команди на чолі з Капітаном Америка.

У відео Стів Роджерс (Кріс Еванс) говорить своїм друзям: «Ви знаєте свої команди, ви знаєте свої місії», натякаючи на те, що незабаром після возз'єднання їм знову доведеться розділитися. На екрані з'являються Тоні (Роберт Дауні мол.), Тор (Кріс Гемсворт), Керол (Брі Ларсон), Наташа (Скарлетт Йоханссон), Клінт (Джеремі Реннер), Небула (Карен Гіллан), Скотт (Пол Радд) та Роуді (Дон Чідл), і Кеп каже, що у них «немає права на помилку» і що «вони повинні наглядати одне за одним», оскільки «це битва всього їхнього життя». Коли він замовкає, Месники в нових костюмах вражено дивляться на нього в штаб-квартирі, і навіть Ракета (Бредлі Купер) відзначає, що цей хлопець вміє штовхати промову.

Дивіться також перший фрагмент екшену «Месники: Завершення» за участю Капітана Марвел. В кінотеатри новий блокбастер від Marvel прибуде 25 квітня.

2726 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: