Персональні постери 1 сезону фентезі «Зачаровані»

6 квітня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 6 портретних постерів з основними героїнями і героями фентезійного серіалу «Зачаровані», який розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Перезапуск культового серіалу «Всі жінки — відьми» слідує за трьома сестрами Мейсі, Мел та Меггі, які після смерті своєї матері дізнаються, що є могутніми відьмами. Дівчата отримують древній манускрипт «Книга тіней» і тепер повинні за допомогою доброї магії захищати наш світ від демонів та іншої нечисті.

Ролі Мейсі, Мел та Меггі, чиї обличчя на постерах прикрашає знак «Сили трьох», виконують актриси Мадлен Манток, Мелоні Діас та Сара Джеффері.

Також по портретному постеру отримали янгол-охоронець сестер Гаррі (Руперт Еванс), колишня дівчина Мел Ніко (Еллен Тамакі), яка працює в поліції, та друг і колега Мейсі Гелвін (Сер'Даріус Блейн), в якого вона закохана.

У кінці ви знайдете новий постер з трьома сестрами, на якому вони зображені на своєму горищі в повний зріст, оповиті янгольським світлом.

Наступна серія «Зачарованих» вийде на екрани 22 квітня за українським часом. В ній сестри познайомляться зі своїм новим янголом-охоронцем Тессою (Хлоя Бріджес), перший погляд на яку представив промо-ролик 18 серії.

Серіал вже продовжено на 2 сезон, прем'єра якого очікується восени. 1 сезон складатиметься з 22 серій і завершиться у травні.

2457 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: