Тоні і Кеп возз'єднуються в новому трейлері блокбастера «Месники: Завершення»

2 квітня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios щойно поділилася ексклюзивним поглядом на свій супергеройський екшен «Месники: Завершення», який показує цілу хвилину нових відеоматеріалів. Що ж цікавого вони розкривають?

«Ми Месники. Ми повинні це завершити.»

Трейлер переносить нас у штаб-квартиру Месників, де ті, хто вижив, обговорюють план дій, але Брюс (Марк Руффало) каже, що їх занадто мало для його втілення.

Небула (Карен Гіллан) підтримує Ракету (Бредлі Купер), а Тоні (Роберт Дауні мол.) ніжно обіймає Пеппер (Гвінет Пелтроу), так що незважаючи на драматичне послання в першому трейлері, їм все-таки вдасться дістатися до Землі, поки не закінчився кисень.

У Клінта (Джеремі Реннер) тепер не тільки ірокез, а й татуювання з черепом на всю ліву руку, а Наташа (Скарлетт Йоханссон) продовжує відрощувати свої руде волосся, що повідомляє нам про те, що з «Війни нескінченності» пройшло чимало часу. Можливо, півроку або рік.

Коли Тоні і Стів (Кріс Еванс) знову опиняються на полі бою, перший питає другого, чи довіряє він йому, на що Стів відповідає ствердно, після чого вони тиснуть один одному руки.

Це їхня перша зустріч та спільна місія з часів подій фільму «Перший месник: Протистояння», який вийшов у 2016 році, де Тоні і Стів воювали один з одним.

Далі слідує ще одна важлива сцена, де Керол Денверс/Капітан Марвел (Брі Ларсон) і Ракета ведуть космоліт Вартових Галактики «Мілано» просторами космосу, а на його борту знаходяться Стів, Наташа (ще блондинка), Тор (Кріс Гемсворт) і Джеймс Роудс/Бойова машина (Дон Чідл).

Тоні згадує смерть Пітера (Том Голланд), коли знаходить спільне фото з ним, і за кадром починає звучати лиховісний голос Таноса (Джош Бролін).

«Мілано» підлітає до величезного корабля Божевільного Титана, і в цей момент Роуді зі співчуттям дивиться на Небулу, вочевидь знаючи, що вона є прийомною донькою Таноса і пристрасно бажає смерті батька.

У кінці трейлера Месники і Вартові знову сходяться в битві з Таносом на уламках чи то планети, чи то зорельота.

Лише на пару секунд на екрані з'являється Скотт (Пол Радд), і тут ніде не видно Окойє (Данай Гуріра), але вона теж зіграє в даній главі MCU важливу роль.

Раніше персональні постери екшену «Месники: Завершення» розкрили, що в числі тих, що вижили після клацання, також знаходяться Валькірія (Тесса Томпсон), Хеппі Хоган (Джон Фавро) та Вонг (Бенедикт Вонг), так що чекаємо на їх повернення.

Українська прем'єра блокбастера «Месники: Завершення» відбудеться 25 квітня.

Ви вже можете купити квитки на «Месники: Завершення» на нашому сайті.

3389 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: