Три нових постера фільму «Людина-павук: Далеко від дому» з Томом Голландом

25 березня 2019,  17:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Том Голланд представив три нових постера свого другого супергеройського сольника «Людина-павук: Далеко від дому», в якому його герой разом з друзями відправиться до Європи.

Виконавець ролі Пітера Паркера у фільмах Marvel кілька годин тому порадував своїх шанувальників в Instagram тріо постерів зі своїм супергероєм, пообіцявши в описі, що «це буде його найбільш божевільна поїздка на сьогоднішній день»:

Я вирішив почати ваш тиждень з невеликого екшену за участю Павучка. «Людина-павук: Далеко від дому» прибуде в кінотеатри 5 липня, і це буде його найбільш божевільна поїздка на сьогоднішній день. #spidermanfarfromhome

На постерах Людина-павук позує на тлі пам'яток Лондона, Берліна і Венеції, куди він відправиться в поїздку разом зі своїм класом.

Разом з Голландом в його другому сольнику зіграють Зендея, Джейк Джилленхол, Семюел Л. Джексон, Кобі Смолдерс, Маріса Томей, Джон Фавро, Джейкоб Баталон і Майкл Кітон.

Дивіться також другий міжнародний трейлер «Людина-павук: Далеко від дому».

Супергеройський екшен «Людина-павук: Далеко від дому» прибуде в українські кінотеатри на день раніше, аніж в американські, 4 липня.

2765 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: