Керол б'ється зі скрулами в новому фрагменті блокбастера «Капітан Марвел»

19 березня 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент супергеройського екшену «Капітан Марвел», який ви зараз можете побачити в найближчому кінотеатрі, показує напружений і місцями веселий бій головної героїні Керол Денверс зі скрулами.

«Капітан Марвел» розповідає історію становлення супергероїні Керол Денверс (Брі Ларсон), яка була льотчицею ВПС США, а після аварії приєдналася до іншопланетної раси кріі, які наділили її суперздібностями і зробили з неї воїна. Кріі намагаються захистити галактику від скрулів, які змінюють свій зовнішній вигляд, і коли Керол потрапляє в полон до останніх, то влаштовує епічну втечу, незважаючи на те, що її руки сковують величезні залізні колби і вона не може стріляти по ворогах енергетичними імпульсами. Але дуже скоро Керол знаходить застосування для цих колб вона використовує їх як залізні кулаки.

Дивіться також ТБ-ролик «Капітана Марвел», який повністю присвячений улюбленому вихованцеві Керол коту Гусаку. А чому новий фільм Marvel Studios потрібно побачити на великому екрані, читайте в нашій рецензії на фільм «Капітан Марвел».

1791 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: