Другий ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла 2» показує світлове шоу монстрів

18 березня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно звернули увагу на те, як гігантські монстри випромінюють світло в трейлерах пригодницької наукової фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», і новий ТВ-ролик пояснює, чому вони це роблять.

Сиквел фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, є новою главою кіновсесвіту монстрів MonsterVerse студії Warner Bros. Pictures і показує повернення легендарної Ґодзілли в світ людей для епічного бою з монстрами Мотрою, Роданом та Кінгом Гідорою, які щойно прокинулися.

Головні людські ролі в сиквелі дісталися працівниці секретної організації Monarch доктору Еммі Расселл (Віра Фарміга) та її дочці Медісон (Міллі Боббі Браун), а також другий ТБ-ролик показує інших персонажів фільму, як доктор Ітіро Серідзава (Кен Ватанабе), доктор Чен (Чжан Цзиі) та доктор Вів'єн Грем (Саллі Гокінс), остання з яких і повідомляє в даному відео, що монстри випромінюють світло для залякування своїх ворогів.

Нижче ви можете розглянути перерахованих вище монстрів у всій їхній красі.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею і побачити інші постери й кадри з монстрами і акторським складом картини.

Дивіться також другий український трейлер фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», де Ґодзілла б'ється з Кінгом Гідорою.

В український прокат наукова фантастика Майкла Догерті прибуде 30 травня.

2638 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: