Другий український трейлер «Месники: Завершення» показує Капітана Марвел

14 березня 2019,  14:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тор заявляє, що йому подобається новачок у команді Капітан Марвел, в новому офіційному трейлері супергеройського блокбастера «Месники: Завершення».

Після клацання Таноса (Джош Бролін), яке стерло з лиця всесвіту половину живих істот, Месники важко переживають втрату близьких, але продовжують шукати спосіб, як все виправити. Поки Стів (Кріс Еванс), Наташа (Скарлетт Йоханссон), Брюс (Марк Руффало), Клінт (Джеремі Реннер), Скотт (Пол Радд), Роді (Дон Чідл) й Ракета (Бредлі Купер) одягаються в нові надсучасні костюми для небезпечної подорожі, Тоні (Роберт Дауні мол.) та Небула (Карен Гіллан) намагаються вибратися з пастки космосу і дістатися до Землі.

Щоб побачити милу сцену з Тором (Кріс Гемсворт) та Керол Денверс (Брі Ларсон), додивіться трейлер до самого кінця.

Знайомство Капітана Марвел з Месниками відбулося в сцені після титрів її сольного екшену «Капітан Марвел», який вийшов в прокат минулого тижня.

Свіжий постер блокбастера «Месники: Завершення», який ви можете розглянути нижче, показує, що в його подіях активну участь також візьме Окойе (Данай Гуріра), глава загону жінок-охоронців Чорної пантери (Чедвік Боузман).

Українські глядачі зможуть пережити нову епічну пригоду від братів Ентоні і Джо Руссо вже наприкінці наступного місяця, 25 квітня.

3866 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: