Сцена після титрів «Капітана Марвел» пов'язана з фільмом «Месники: Завершення»

7 березня 2019,  02:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після супергеройського екшену «Капітан Марвел» вас чекають одразу дві цікаві сцени після титрів, одна з яких підведе до наступного фільму кіновсесвіту Marvel «Месники: Завершення».

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Капітан Марвел», то далі слідують СПОЙЛЕРИ щодо його сюжету, так що рекомендуємо читати після походу в кінотеатр.

Перша сцена після титрів відправляє у штаб-квартиру Месників, де вони зібралися після клацання Таноса (Джош Бролін), який стер половину населення у всесвіті.

Супергерої, які вижили, намагаються створити план дій і стежать за пейджером Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), за допомогою якого той викликав Капітана Марвел (Брі Ларсон) в сцені після титрів «Месників: Війна нескінченності», а потім і сам розпався на атоми.

Нам показують все ще бородатого Стіва (Кріс Еванс) і занепокоєну Наташу (Скарлетт Йоханссон). Раптово пейджер перестає передавати сигнал, і Наташа каже, що потрібно зробити так, щоб він знову запрацював, оскільки Ф'юрі його використав не без причини.

Вони повертаються і бачать, чому пейджер перестав передавати сигнал тому що адресат прибув на Землю і знаходиться прямо перед ними. Керол виглядає стурбованою, але практично не змінилася з 90-х — хіба тільки її світле волосся стало довшим. І вона готова допомагати Месникам.

Щоб побачити наступну сцену, вам доведеться висидіти до самого кінця титрів, але вона порадує усіх шанувальників кота Гусака.

Одним з важливих і одночасно кумедних сюжетних поворотів екшену «Капітан Марвел» виявилося те, що звичайний на вигляд рудий кіт аж ніяк не є землянином.

Гусак є представником іншопланетної раси флеркенів, і при бажанні з його пащі з'являються величезні щупальці, які можуть заковтувати різні об'єкти та навіть людей.

У фіналі фільму Гусак проковтнув Тессеракт — Камінь Вічності, який дав Керол її суперздібності, — і Нік Ф'юрі взяв кота до себе на роботу, щоб простежити за ним і за Тессерактом.

Залишаючись частково котом, у другій сцені після титрів Гусак зробив те, що коти зазвичай роблять з тим, що не перетравлюється у них в шлунку, — відригнув Тессеракт на стіл Ф'юрі.

Що було далі з цим Каменем Вічності, ми знаємо з попередніх фільмів MCU.

Наскільки епічною і надихаючою вийшла перша пригода Керол Денверс на великому екрані, читайте в нашій рецензії на фільм «Капітан Марвел».

Квитки на сеанси «Капітан Марвел» ви знайдете в нашій афіші.

Блокбастер «Месники: Завершення» прибуде в кінотеатри України 25 квітня.

16874 

1 коментар

Knowhere

20 березня 2019, 17:55

Фильм официально называется "Мстители: Финал" или если дословно "Мстители: Эндшпиль". Тессеракт это камень пространства, а не вечности.
1 / 1 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: