20 персональних постерів 8 сезону фентезі «Гра престолів»

3 березня 2019,  03:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто ж правитиме Сімома королівствами? Дейнеріс, Джон, Серсея та інші персонажі сидять на Залізному троні на нових персональних постерах фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершиться в цьому році.

У 8 сезоні «Гри престолів» ми нарешті побачимо битву живих з Королем Ночі за Вестерос, і про його претензії на Залізний трон красномовно повідомляє один з постерів нижче.

Зараз на Залізному троні сидить Серсея Ланністер (Ліна Гіді), а двома іншими основними претендентами на це місце виступають Дейнеріс Таргарієн (Емілія Кларк), яка давно цього прагне, та Джон Сноу (Кіт Герінгтон), який цього не прагне, але Трон все одно по праву належить йому, оскільки він є сином Рейгара Таргарієна та Ліанни Старк.

У решти героїв шансів правити Сім'ю королівствами набагато менше (а у деяких цих шансів і зовсім немає), тим не менш канал HBO за допомогою даної серії постерів натякає, що фінал серіалу може виявитися досить непередбачуваним.

Разом з основною трійкою гравців і Королем Ночі по постеру отримали Санса (Софі Тернер), Арія (Мейсі Вільямс) і Бран Старки (Айзек Гемпстед-Райт), Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) і Тіріон Ланністери (Пітер Дінклейдж), Теон (Алфі Аллен) і Еурон Грейджої (Пілу Асбек), Брієнна Тарт (Гвендолін Крісті), Сандор Кліган (Рорі МакКанн), Вейріс (Конлет Гілл), Давос Сіворт (Ліам Каннінгем), Мелісандра (Керіс ван Гаутен), Семвелл Тарлі (Джон Бредлі), Джорах Мормонт (Іен Глен), Міссандея (Наталі Еммануель) та Сірий черв'як (Джейкоб Андерсон).

І хоча постери не дають відповідь на питання, що нас цікавить, вони розкривають шикарні костюми персонажів, в яких ті з'являться у фінальних шести серіях серіалу.

Дивіться новий тизер 8 сезону фентезі «Гра престолів», що згадує походження Джона і Дейнеріс.

Кому, як ви вважаєте, більше за інших пасує сидіти на Залізному троні? Як думаєте, хто в результаті на нього сяде? Діліться своїми припущеннями в коментарях.

Прем'єра фінального сезону «Гри престолів» відбудеться 14 квітня.

4537 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: