Перший український постер та нові кадри «Людина-павук: Далеко від дому»

23 лютого 2019,  16:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до незабутньої поїздки Європою? Її обіцяє нам офіційний український постер супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому», який вийде влітку.

У другому своєму сольному фільмі тінейджер з Нью-Йорка Пітер Паркер, відомий в супергеройських колах як Людина-павук, відправиться разом зі своїм класом в Європу, де буде ходити на екскурсії, побачення і, звичайно ж, битися з новим лиходієм.

Український тизер-постер показує маску Людини-павука, яку, як валізу, обклеїли наклейками з різних міст, в яких побуває Пітер: Лондон, Берлін, Прага, Венеція, Рим і навіть Швейцарські Альпи. Непогана шкільна поїздка, чи не так?

В образі Пітера Паркера на екрани повернеться Том Голланд.

Також в цій європейській пригоді візьмуть участь Зендея, Джейкоб Баталон, Маріса Томей, Джейк Джилленхол, Семюел Л. Джексон, Кобі Смолдерс, Енгаурі Райс, Тоні Револорі, Джон Фавро та Майкл Кітон.

Режисером другого сольника Пітера Паркера виступає Джон Воттс, який зняв його перший сольний фільм «Людина-павук: Повернення додому», що вийшов у 2017 році.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші кадри з Пітером, його друзями та ворогами (їх там майже півсотні).

В українські кінотеатри екшен «Людина-павук: Далеко від дому» прилетить на своїй павутині цього літа, 4 липня.

3614 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: