Сольник про Чорну вдову знайшов свого режисера в особі Кейт Шортланд

23 лютого 2019,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios запросила зняти сольний супергеройський екшен «Чорна вдова» австралійську жінку-режисера Кейт Шортланд найбільш відому завдяки картинам «Лоре» та «Берлінський синдром».

Після Анни Боден, яка зняла «Капітан Марвел», Шортланд буде другою жінкою-режисером, яка коли-небудь очолювала екшен від Marvel Studios, і першою жінкою-режисером, яка зніме такий фільм повністю сама, оскільки разом з Боден режисером «Капітана Марвел» є також Раян Флек.

Передбачається, що події сольника про Наташу Романову, відому як Чорна вдова, будуть розвиватися в минулому і покажуть її становлення в якості агента організації Щ.И.Т., до якої вона приєдналася після виходу з КДБ і розпаду Радянського Союзу.

В ролі Наташі повернеться Скарлетт Йоханссон, яка втілює цю супергероїню з часів виходу екшену «Залізна людина 2», тобто з 2010 року.

Дата прем'єри «Чорної вдови» поки не повідомляється, але проект вже знаходиться на стадії пре-продакшну, так що його реліз може відбутися в 2020 або в 2021 році.

Цього року на екрани вийде три фільми від Marvel Studios:

«Капітан Марвел» у кіно з 7 березня
«Месники: Завершення» у кіно з 25 квітня
«Людина-павук: Далеко від дому» у кіно з 4 липня.

1568 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: