Третій ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» розкриває новий костюм Бетмена

31 січня 2019,  01:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, у улюбленця глядачів Лего-Бетмена буде велика роль в очікуваній анімації «Лего. Фільм 2», яка виходить в український прокат рівно через тиждень.

Новий офіційний ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2», яким поділилася студія Warner Bros., показує, що в Бріксбурзі стався апокаліпсис в дусі «Шаленого Макса», але Еммет (Кріс Претт) все ще зберігає свій оптимізм, чим знатно дратує Люсі (Елізабет Бенкс).

Все стає ще гірше, коли на місто нападає іншопланетна королева Багатолика (Тіффані Геддіш) і викрадає друзів Еммета, але він все одно не здається і відправляється за ними в незабутню подорож просторами космосу.

Також у ролику неодноразово з'являється Лего-Бетмен (Вілл Арнетт), який у 2017 році отримав свій власний мультфільм, і в новій главі цієї франшизи він, одягнений в блискучий костюм, буде грати вогненний рок над вируючою лавою.

Ви вже можете купити квитки на перші сеанси «Лего. Фільм 2», які стартують в кінотеатрах України 7 лютого, на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти в галерею фільму і подивитися персональні постери з іншими персонажами «Лего. Фільм 2».

2272 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: