Перший погляд на Віна Дизеля в супергеройському екшені «Бладшот»

29 січня 2019,  14:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель поділився першим кадром зі свого нового фільму «Бладшот», де він зіграє супергероя з коміксів... ні, не Marvel, і не DC, а видавництва Valiant.

У середині січня зірка франшизи «Форсаж» представив свого нового персонажа-супергероя в Instagram своїм 51,9 млн читачам:

Рей Гаррісон є центральним персонажем у всесвіті коміксів Valiant... І для мене особисто, одним із найскладніших персонажів, яких мені пощастило зіграти. Сподіваюся, ви будете пишатися...

Реймонд «Рей» Гаррісон, також відомий як Бладшот, буде далеко не першим супергероєм, якого створив Дизель на великому екрані — актор прославився завдяки втіленню антигероя Ріддіка, а зараз озвучує деревоподібного супергероя Грута з марвелівської команди Вартові Галактики.

Рей буде колишнім солдатом, якого повертають до життя за допомогою передових технологій, і таким чином він отримує ряд суперздібностей, як суперсила, супершвидкість, кіберкінез та вміння змінювати свою форму.

Компанію Дизелю у «Бладшоті» складуть номінант на премію «Золотий глобус» Гай Пірс, Ейса ГонсалесНа драйві», «Аліта: Бойовий ангел»), Сем Г'юэнЧужоземка», «Шпигун, який мене кинув»), Тобі КеббеллКонг: Острів черепа», «Чорне дзеркало»), Талула РайліСвіт Дикого Заходу», «Доктор Хто») і Ламорн МоррісНовенька», «Нічні ігри»).

Екранізація коміксів про Бладшота буде режисерським дебютом Дейва Вілсона, який раніше займався створенням спецефектів і працював над блокбастером «Месники: Ера Альтрона».

Зйомки фільму частково проходили в Африці, про що Дизель повідомив учора за допомогою загальної фотографії з собою і знімальною командою, яку ви можете побачити нижче.

Прем'єра екшену «Бладшот», чий знімальний процес вже підійшов до кінця, відбудеться через рік, в лютому 2020 року.

5559 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: