Білл Мюррей зніметься в наступному фільмі Софії Копполи, чиї зйомки пройдуть у Нью-Йорку

17 січня 2019,  23:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Софія Коппола запросила у свій новий кінопроект «On the Rocks» зірку своєї знаменитої картини «Труднощі перекладу» Білла Мюррея.

Фільм «On the Rocks» («На мілині») буде пригодницькою драмою про молоду матір, яка вирішує налагодити стосунки зі своїм батьком-плейбоєм і вирушає з ним в подорож по Нью-Йорку, що змінить їхнє життя.

Головну героїню історії втілить зірка серіалів «Енджі Трайбека» та «Парки і зони відпочинку» Рашіда Джонс.

Мюррей зіграє її проблемного батька, повідомляє IndieWire.

Після хітової драми «Труднощі перекладу», за яку Мюррей був номінований на «Оскар», а Коппола отримала премію «Оскар» в категорії Кращий сценарій, актор і режисер працювали разом над телевізійним проектом «Дуже Мюрреївське Різдво», що вийшов на стримінговому сервісі Netflix у 2015 році.

У минулому році Мюррей озвучив персонажа мультфільму Веса Андерсона «Острів собак», а в майбутньому актор з'явиться в комедійних фільмах жахів «Мертві не вмирають» і «Ласкаво просимо до Зомбіленду 2» й знову возз'єднається з Андерсоном під час роботи над його наступною комедією «Французький диспетчер».

Джонс нещодавно зіграла другорядні ролі у фільмах «Ти квач!» та «Зої», а також взяла участь в озвучуванні мультфільмів «Ґрінч» і «Шпигуни під прикриттям», останній з яких вийде в український прокат у серпні.

Зйомки картини «On the Rocks» пройдуть навесні у Нью-Йорку, а її прем'єра відбудеться у 2020 році.

2282 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: