Мішель Пфайффер згадала Жінку-кішку в своєму першому пості в Instagram

17 січня 2019,  19:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Мішель Пфайффер приєдналася до світу Instagram, і її перший пост був створений для шанувальників Жінки-кішки та Бетмена зі світу Тіма Бертона.

Щоб повідомити про своє прибуття у світ соцмереж, Пфайффер обрала для свого першого поста відео з супергеройського фільму Бертона «Бетмен повертається», де вона втілила культову суперлиходійку Жінку-кішку.

Відео показує, як Жінка-кішка ефектно прибуває на місце зустрічі Бетмена (Майкл Кітон) і Пінгвіна (Денні ДеВіто), роблячи сальто, а за нею тим часом вибухає магазин.

Підписала вона цю і без того красномовну заяву в дусі своєї героїні лаконічно:

МЯУ, Instagram.

Для опису свого профілю актриса обрала цитату музиканта Леонарда Коена про те, що життя неідеальне, і в цьому полягає його краса: «Забудьте свою ідеальну пропозицію. У всьому є тріщина. Так і входить світло».

Минулого року Пфайффер повернулася до світу коміксів, зігравши Джанет ван Дайн, першу Осу, в супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса».

Навесні актриса знову втілить Джанет в блокбастері «Месники: Завершення», а у 2020 році вона зіграє королеву Інгрит в діснеївському фентезі «Малефісента 2».

3175 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: