10 персональних постерів «Капітан Марвел» показують персонажів в їхніх костюмах і кота

16 січня 2019,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Керол Денверс, Нік Ф'юрі і Мар-Велл серйозно позують на персональних постерах супергеройського екшену «Капітан Марвел», чия прем'єра відбудеться на початку весни.

Компанія Marvel Studios представила сьогодні 10 нових постерів свого наступного супергеройського бойовика «Капітан Марвел», які дозволяють краще розглянути усіх його основних персонажів та їхні костюми.

«Капітан Марвел» буде першим супергеройським екшеном всесвіту MCU з жінкою в головній ролі і розповість історію становлення найвеличнішої супергероїні Керол Денверс, відомої як Капітан Марвел. Події фільму будуть розвиватися у 90-х роках і покажуть, як Керол, будучи земним пілотом ВПС США, стикається з іншопланетною расою кріі, вони рятують їй життя і наділяють її суперздібностями. Тепер вона стоїть на варті порядку в галактиці, але повертається на рідну Землю, щоб зловити небезпечних скруллів, які змінюють форму і хочуть розв'язати війну. Капітан Марвел повинна зупинити їх й захистити рідну планету та її людей від знищення.

Роль Капітана Марвел виконує лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон.

В образах агентів Щ.И.Т. Ника Ф'юрі і Філа Колсона повертаються Семюел Л. Джексон і Кларк Грегг. Ще парою знайомих облич у фільмі виявляться Ронан (Лі Пейс) і Корат (Джимон Хонсу) з «Вартових Галактики», але свій особистий постер отримав тільки Корат.

Наставника Керол Мар-Велла втілює Джуд Лоу, кріянкою Мінн-Ервою стала Джемма Чан, а скрулла Талоса грає Бен Мендельсон. Аннетт Бенінг дісталася роль вченої, яка врятувала Керол і зробила її наполовину кріі. А Лашана Лінч стане найкращою подругою Керол у ВПС Марією Рамбо.

У кінці ви знайдете персональний постер кота з цікавою кличкою Гусак (Goose), який буде домашнім улюбленцем Керол. В трейлерах можна побачити сцену, де цього милого кота зустрічає Нік Ф'юрі.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися його інші постери, а також кадри та фото зі зйомок.

В український прокат екшен «Капітан Марвел», режисерами якого є Анна Боден і Райан Флек, увірветься 7 березня.

4206 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: