Тизер-трейлер 8 сезону «Гра престолів» зі Старками і датою прем'єри

14 січня 2019,  12:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон, Санса та Арія Старки заглядають в своє майбутнє в новому тизер-трейлері 8 сезону знаменитого фентезі «Гра престолів», заснованого на серії романів американського письменника Джорджа Р.Р. Мартіна.

Трейлер, яким канал HBO поділився в минулу неділю, не показує безпосередніх сцен з фінального сезону, але збирає разом Джона (Кіт Герінгтон), Сансу (Софі Тернер) та Арію (Мейсі Вільямс), які спускаються в крипту Вінтерфелла. Проходячи повз статуї своїх покійних батьків Неда (Шон Бін), Кетлін (Мішель Фейрлі) та Ліанни (Ешлінг Франчозі), матері Джона, вони чують їхні голоси.

Коли брат і сестри доходять до кінця крипти, то бачать свої статуї, що натякає на те, що всі вони незабаром можуть загинути. І тут на крипту находить мороз, повідомляючи про прибуття Короля ночі у Вестерос.

Перші кадри 8 сезону, які показують, як Санса вітає у Вінтерфеллі Джона і королеву Дейнеріс (Емілія Кларк), ви можете побачити в тизері, що вийшов тиждень тому.

Читайте також 11 речей, які ми хочемо побачити в фінальному сезоні «Гри престолів».

Наприкінці трейлер повідомляє, що «Гра престолів» повернеться на екрани з заключними серіями рівно через два місяці, 14 квітня.

2664 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: