Пріянка Чопра п'ятий тиждень поспіль є королевою соцмереж

11 січня 2019,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий тиждень поспіль зірка серіалу «База Куантіко» і комедії «Рятувальники Малібу» Пріянка Чопра знаходиться на вершині рейтингу найпопулярніших акторів і актрис у соцмережах.

Чопра залишається королевою соцмереж в акторських колах, спираючись на дані таких соціальних платформ, як Facebook, Instagram, Twitter, YouTube і Google Plus, повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

На початку грудня 2018 року актриса вийшла заміж за відомого американського співака Ніка Джонаса, і ось вже п'ять тижнів підряд інтерес шанувальників до цієї красивої пари молодят не вщухає.

Новий рік вони зустрічали в швейцарських Альпах, і Чопра постійно ділилася звідти милими фотографіями з чоловіком та друзями, в числі яких опинилися Софі Тернер та Джо Джонас.

Наприклад, ось це щасливе фото з їхньої відпустки набрало 3,7 млн лайків.

2-е місце займає Кевін Харт, чим напевно злить свого друга Двейна Джонсона, який не потрапив цього разу у даний рейтинг.

Актриса Деббі Райан, яка піднялася з 5-го на 4-е місце, опинилася в цьому рейтингу після оголошення про заручини з музикантом Джошем Даном з хітового музичного дуету Twenty One Pilots.

Давнім завсідником рейтингу є зірка хітових франшиз «Люди в чорному» і «Погані хлопці» Вілл Сміт, який днями приступив до зйомок екшену «Погані хлопці назавжди».

Але перед цим він знатно розважив своїх підписників у соцмережах веселими фотографіями своєї сім'ї під час різдвяних свят.

Знімок Сміта та його дружини Джади Пінкетт-Сміт у кумедних різдвяних костюмах отримав 3,4 млн сердечок від їхніх шанувальників.

Зірка супергеройського екшену «Аквамен» Джейсон Момоа з минулого тижня опустився з 4-го на 7-е місце, але це не заважає його фільму стрімко підбиратися у світовому прокаті до позначки в 1 мільярд доларів.

Легендарний комік Джим Керрі повернувся у список завдяки своїй активності у Твіттері, де на нього підписано 18,2 млн читачів. Там він частенько ділиться карикатурами на різні злободенні теми, включаючи президента США Дональда Трампа.

А якщо ви є мамою маленької дитини (або кількох дітей), то підписуйтесь на Instagram актриси Гебріел Юніон, яка посіла в рейтингу 9-е місце.

Вона нещодавно стала матір'ю за допомогою сурогатного материнства і тепер постійно ділиться надихаючими моментами нового розділу свого життя, до якого так довго йшла.

Найпопулярніші актори і актриси соцмереж минулого тижня (за даними на 5 січня):

1. Пріянка Чопра
2. Кевін Харт
3. Рікі Джервейс
4. Деббі Райан
5. Джордж Такей
6. Вілл Сміт
7. Джейсон Момоа
8. Джим Керрі
9. Гебріел Юніон
10. Томмі Чонг

4561 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: