Трейлер і постер серіалу «Дивовижні Медічі» з Шоном Біном та Бредлі Джеймсом

11 січня 2019,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Володар перснів» та хітового серіалу «Гра престолів» Шон Бін опиняється в черговій небезпечній для життя ситуації в офіційному трейлері історичної драми «Дивовижні Медічі».

Події серіалу «Дивовижні Медічі» розвиваються у 1470 році. Влада сім'ї Медічі з часом зміцнилася, і вони стали найвпливовішою родиною у Флоренції. Лоренцо (Деніел Шарман з серіалу «Перевертень») викликають зайняти місце батька після замаху на його життя, який розкриває роки їх поганого управління банком. В якості нового голови сім'ї Медічі він повинен піклуватися про свого брата Джуліано (зірка серіалу «Пригоди Мерліна» Бредлі Джеймс) та сестру Б'янку (Аврора Руффіно).

Лоренцо одружується з Кларіс Орсіні (Сюнневе Карлсен), благородній жінці з Риму, а його дружба з художником Сандро Боттічеллі (Себастьян де Соуса) дає життя Ренесансу. Але конфлікт нового голови сім'ї Медічі з Папою Сікстом (Джон Лінч) приводить Флоренцію до найкривавішого моменту в її історії змови Пацці.

Бін грає одного з учасників цієї змови, метою якої було повалення правлячого сімейства Флоренції Медічі шляхом вбивства його голови Лоренцо. Його героя звуть Якопо де Пацці.

Прем'єра багатосерійної історичної драми, яка є продовженням серіалу «Медічі: Повелителі Флоренції», на італійському телебаченні відбулася в жовтні 2018 року. У Великій Британії його покажуть наприкінці січня.

Серіал з Біном і Джеймсом вже продовжено на 2 сезон.

3790 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: