Настя Каменських позує в рожевому купальнику під час відпустки в Мексиці

10 січня 2019,  18:23 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Після перемоги в 9 сезоні шоу «Х-фактор» українська співачка Настя Каменських вирушила у відпустку до Мексики.

Після дуже плідного 2018-го свій 2019 рік Каменських зустріла на березі Карибського моря під теплим сонцем Мексики.

Зрозуміло, це був відмінний привід, щоб показати світу свій новий рожевий купальник, фотографією себе в якому на березі моря співачка поділилася на радість своїм 3 мільйонів підписників у Instagram з простим і дуже влучним підписом:

#сирена.

На наступному фото в цьому ж яскравому купальнику, зробленому на гамаку, співачка показала свій інший, але не менш гарний ракурс:

#culocomokim #попакакуким

Хештег #culocomokim (#попакакуким) є відсиланням до знаменитої попи американської телезірки Кім Кардашьян, і варто відзначити, що українська поп-діва дійсно може скласти їй конкуренцію в цьому плані.

У минулому році Каменських навіть записала пісню «Попа как у Ким», а також скопіювала кілька образів Кардашьян у своєму сольному кліпі «Дай мне».

Під час своєї відпустки Каменських не обмежилася купанням в Карибському морі й вирушила дивитися піраміди стародавньої цивілізації майя в місті Чичен-Іца, яке у 2007 році назвали одним з нових семи чудес світу.

У новорічну ніч виступи Каменських можна було побачити на провідних українських телеканалах 1+1 і «Україна».

Після вона поділилася їх фрагментами у своєму Instagram.

В майбутньому співачка збирається і далі розвивати свою сольну кар'єру. А ми з нетерпінням чекаємо її нових пісень та проектів.

5973 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...