П'ятий трейлер «Аквамена» показує сили Мери, Атлантиду і підводних монстрів

20 грудня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Принцеса Мера демонструє частину своєї надприродної сили у новому трейлері супергеройського фільму Джеймса Вана «Аквамен», який вийшов в український прокат 13 грудня.

Трейлер за допомогою флешбеків показує дитячі та юнацькі роки Артура Каррі (Джейсон Момоа), який є наполовину атлантом, тому може дихати під водою, швидко плавати і розмовляти з рибами, а також має куленепробивну шкіру і володіє силою, що значно перевищує людську.

Коли Артура знаходить принцеса Мера (Ембер Герд) і розповідає йому про план його зведеного брата Орма (Патрік Вілсон), який зараз займає підводний престол, почати війну з наземними світом, вони удвох відправляються в Атлантиду, щоб зупинити лиходія й побачити всю її красу (та монстрів).

В особі Мери Аквамен отримує сильну підмогу, оскільки вона вміє не тільки битися, а і перетворювати воду на масивні потоки, що збивають з ніг і відкидають назад її ворогів.

У цій історії також знялися Ніколь Кідман (королева Атлана), Дольф Лундгрен (король Нерей), Віллем Дефо (Нуйдіс Вулко), Яхья Абдул-Матін II (Чорна манта) і Темуера Моррісон (Том Каррі).

Яким вийшов новий екшен всесвіту DCEU, ви можете дізнатися з нашої розгорнутої, але безспойлерної рецензії на фільм «Аквамен».

Квитки на сеанси «Аквамен» купуйте на нашому сайті.

3251 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: