Шпигунський фільм з Бенедиктом Камбербетчем вийде у 2019 році

14 грудня 2018,  16:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями завершилися зйомки шпигунської драми «Ironbark», головну роль в якій виконає зірка «Шерлока» і «Війни нескінченності» Бенедикт Камбербетч.

«Ironbark» буде слідувати за шпигуном часів Холодної війни Гревіллом Вінном і його російським джерелом, які об'єднуються, щоб покласти кінець Карибській кризі, яка сталася в жовтні 1962 року.

Роль Вінна виконає Камбербетч, а компанію йому в цій пригоді складе зірка серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Рейчел Броснахен.

Також у фільмі зіграють Джессі Баклі, Мераб Нінідзе, Пепе Белдеррама, Енгус Райт та Кіріл Пірогов.

Режисером «Ironbark» виступає Домінік Кук, який зняв серіал «Порожня корона», де зіграв Камбербетч, і мелодраму «На березі». Автором сценарію шпигунської драми є Том О'Коннор, сценарист торішнього комедійного бойовика «Тілоохоронець кілера».

Минулого тижня Камбербетч отримав номінацію на премію «Золотий глобус» за міні-серіал «Патрік Мелроуз». Для нього це вже 3-я номінація на дану премію після номінацій за серіал «Шерлок» та байопік «Гра в імітацію».

Точної дати прем'єри у шпигунського фільму «Ironbark» поки немає, але вона очікується в 2019 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, чи вийде він в український прокат.

2534 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: