Белатриса і Лета Лестранж зустрілися на прем'єрі «Фантастичних звірів 2»

6 грудня 2018,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зої Кравіц була рада побачитися зі своєю родичкою-чарівницею Хеленою Бонем Картер на прем'єрі фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда​».

Кравіц, яка втілює в «Фантастичних звірях 2» Лету Лестранж, поділилася в Instagram милою спільною фотографією з Картер, виконавицею ролі Белатриси Лестранж в Поттеріані, з підписом:

Ми такі... Лестранж.

Фото було зроблено за лаштунками лондонської прем'єри картини «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда​», яка відбулася 13 листопада.

Для Кравіц сиквел «Фантастичних звірів» став повноцінним дебютом в образі Лети, шкільної подруги Ньюта Скамандера (Едді Редмейн), на великому екрані, а Картер грала божевільну послідовницю Темного лорда Белатрису з 2007 по 2011 рік у фільмах «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», «Гаррі Поттер і Напівкровний принц», «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 1» й «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2».

Насправді Лета і Бела не є кровними родичками, оскільки Бела стала Лестранж тільки після заміжжя з Родольфусом, а в дівоцтві вона носила прізвище Блек і була кузиною Сіріуса.

Читайте нашу рецензію на фільм «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда​», який ви все ще можете подивитися в українських кінотеатрах.

13940 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: