Граф і графиня Грентем возз'єдналися на зйомках фільму «Абатство Даунтон»

29 листопада 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Бонневілль обіймається зі своєї екранної дружиною Елізабет МакГоверн на знімальному майданчику повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон».

На початку листопада виконавець ролі графа Грентем в серіалі «Абатство Даунтон» і фільмі «Абатство Даунтон», чиї зйомки перебувають в самому розпалі, поділився в Твіттері чудесним знімком з МакГоверн, також відомою грядачеві як графиня Грентем.

І навіть придумав для їхньої пари нікнейм:

МакГонневілль. #абатстводаунтон #абатстводаунтонфільм #невкостюмі

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися його інші закулісні фотографії.

Сюжет фільму «Абатство Даунтон» поки не розголошується, але його події будуть розвиватися після закінчення серіалу і розкажуть про те, що сталося з аристократичною сім'єю Кроулі далі.

Разом з Бонневіллем і МакГоверн в повнометражному продовженні серіалу повернуться Мішель Докері, Аллен Ліч, Лаура Кармайкл, Джим Картер, Джоанн Фроггатт, Брендан Койл, Філліс Логан, Софі МакШера, Роберт Джеймс-Кольєр, Пенелопа Вілтон та Меггі Сміт.

Прем'єра історичної драми «Абатство Даунтон», яку знімає режисер Майкл Енглер за сценарієм творця серіалу Джуліана Феллоуза, відбудеться 12 вересня 2019 року.

2582 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: