Фрагмент «Фантастичних звірів 2» представляє Ніколаса Фламеля

17 листопада 2018,  16:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пекар Якоб Ковальські знайомиться з легендарним алхіміком Ніколасом Фламелем у фрагменті сімейного фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Вперше ім'я Ніколаса Фламеля прозвучало у фільмі «Гаррі Поттер і філософський камінь», оскільки саме він винайшов той самий філософський камінь, з якого можна створити еліксир безсмертя і на який полював Волдеморт. Але тоді глядача так і не познайомили з алхіміком особисто, і нова глава чарівного світу Дж.К. Роулінг вирішила це виправити.

Фламель є хорошим другом Албуса Дамблдора (Джуд Лоу), і в сиквелі «Фантастичних звірів» до нього в гості прибувають головний герой спін-оффів Поттеріани Ньют Скамандер (Едді Редмейн) та його друг Якоб Ковальські (Ден Фоглер). І якщо Ньюта не дивує примарний зовнішній вигляд 600-річного французького алхіміка, то Якоб спочатку приймає його за привида, але потім по-дружньому тисне Фламелю руку і каже йому, що він виглядає не старше 375 років, що в даному випадку є компліментом.

Роль Фламеля виконує мексикано-французький актор Бронтіс Ходоровскі, якому під гримом всього 56 років. Поки невідомо, чи повернеться цей персонаж в наступних фільмах.

Читайте нашу рецензію на фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», чия прем'єра відбулася в цей четвер, 15 листопада.

Квитки на сеанси на «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» ви знайдете в нашій афіші.

3553 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: