«Бонд 25» опинився в руках режисера «Справжнього детектива»

10 листопада 2018,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ювілейний фільм про легендарного агента 007 «Бонд 25» нарешті знайшов свого режисера в особі Кері Фукунаги, який прославився завдяки 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив».

У 2017 році повідомлялося, що головним фаворитом на роль режисера «Бонда 25» у студії MGM є французький кінематографіст Ян Деманж, а також у цьому контексті називалися імена режисерів Дені Вільньова і Девіда МакКензі.

Потім проект очолив Денні Бойл, але він залишив фільм у зв'язку з творчими розбіжностями в серпні цього року, і в результаті естафету перейняв Фукунага.

Найвідомішими повнометражними роботами Фукунаги, якому робота над культовим серіалом «Справжній детектив» принесла премію «Еммі», є фільми «Джейн Ейр» та «Безрідні звірі». Обидві картини були прийняті тепло глядачами і критиками та отримали по номінації якщо не на «Оскар», так на «Золотой глобус».

Також Фукунага є сценаристом і продюсером: він працював над сценарієм хітового горора «Воно», а його останніми продюсерськими роботами є серіали «Алієніст» та «Маніяк».

В образі Джеймса Бонда в новій главі франшизи все-таки повернеться Деніел Крейг, який, згідно з чутками, отримає за цю роль 25 мільйонів доларів.

Передбачається, що компанію Крейгу в 25-му фільмі складуть актори Наомі Гарріс, Рейф Файнс, Бен Вішоу і Рорі Кіннер.

Сюжет картини поки тримається в таємниці.

У зв'язку з тривалими пошуками режисера прем'єра «Бонда 25» переїхала з жовтня 2019 року на лютий 2020 року.

1426 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: