Г'ю Джекман та Еллісон Дженні візьмуть участь в шкільному скандалі

4 листопада 2018,  21:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні приєдналася до Г'ю Джекмана у драматичній комедії «Bad Education», чиї події розгортатимуться в школі.

Фільм «Bad Education» («Погана освіта») буде заснований на реальному досвіді сценариста Майка Маковскі і покаже, як в державній школі розгортається гучний скандал з розтратами коштів.

Ця історія буде схожа на картину Александра Пейна «Вискочка» з Різ Візерспун у головній ролі, зазначає сайт Variety.

Ролі Джекмана і Дженні в «Bad Education» поки не розголошуються.

Компанію їм складуть Алекс ВулфДжуманджі: Поклик джунглів»), Анналі ЕшфордМайстри сексу»), Джеральдін ВісванатханСекс-контроль») і Джиммі ТатроАмериканський вандал»).

Режисером фільму буде Корі Фінлі, який дебютував цього року з кримінальною драмою «Чистокровні».

У числі продюсерів проекту значиться Фред Бергер, який був номінований на «Оскар» за мюзикл «Ла-Ла Ленд».

На початку року Джекман співав і танцював у мюзиклі «Найвеличніший шоумен», за що був номінований на «Золотий глобус», а в січні 2019 року його можна буде побачити в біографічній драмі «Лідер перегонів», де він зіграв скандального американського сенатора Гері Харта.

Дженні, яка увірвалася в цей рік із «Золотим глобусом» та «Оскаром» за другорядну роль в байопіку «Я, Тоня», зараз знімається в 6 сезоні серіалу «Мамця», де грає маму Анни Феріс, а в наступному році вона стане голосом лиходійки в мультфільмі «Сімейка Аддамс».

Зйомки драматичної комедії «Bad Education» стартували на початку жовтня, так що її прем'єра відбудеться не раніше кінця 2019 року.

2211 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: