Кейт Гадсон і Зак Ефрон зіграють у фентезі «Кривавий місяць»

29 жовтня 2018,  17:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кейт Гадсон виконає одну з головних ролей в фентезійній картині «Кривавий місяць», де також збирається зіграти Зак Ефрон.

Кейт Гадсон і Крейг Робінсон вже підписалися на участь у фентезі «Кривава луна», а Зак Ефрон знаходиться на стадії переговорів з приводу ролі в ньому, повідомляє сайт Deadline.

«Кривавий місяць» («Blood Moon») розповість історію дівчинки, яка володіє дивними і небезпечними здібностями. Вона знаходиться під замком в психіатричній лікарні в Новому Орлеані і одного разу вирішує звідти втекти.

Хто зіграє цю дівчинку, поки невідомо, а ролі Гадсон, Робінсона і Ефрона не розголошуються.

Сценаристом і режисером «Кривавого місяця» виступає Ана Лілі Амірпур, яка зняла фільми «Дівчина повертається одна вночі додому» і «Погана партія» та працювала над серіалами «Легіон» і «Касл-Рок».

Останніми роботами Гадсон є біографічні драми «Глибоководний горизонт» і «Маршалл». У майбутньому вона також з'явиться в картині Сії «Музика».

Наступною роллю Ефрона, якого на початку року можна було побачити в мюзиклі «Найвеличніший шоумен», буде комедія «Пляжний нероба», де він зіграє разом з Меттью МакКонахі і Айлою Фішер.

Робінсон нещодавно виконав головну роль в серіалі «Привиди» і озвучив мишеня в очікуваному сімейному фентезі «Подорож Доктора Дуліттла» з Робертом Дауні мол., чия прем'єра відбудеться в 2020 році.

Зйомки фільму «Кривавий місяць» почнуться навесні 2019 року. Дати прем'єри у нього ще немає.

2061 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: