Новий тизер «Слуги народу» показує мрію Голобородько про майбутнє України

24 жовтня 2018,  23:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Про що мріє серіальний президент України Василь Голобородько? Нам показує свіжий тизер 3 сезону сатиричного серіалу «Слуга народу».

Дане відео переносить нас у кабінет Голобородько (Володимир Зеленський), де президент дає інтерв'ю. Наостанок журналіст запитує у гаранта, про що той мріє.

Виявляється, у нього є проста, але дуже заповітна мрія: «щоб кожен день за одним столом українська сім'я збиралася в повному складі разом з батьком, сином, чоловіком, братом», і після вечері «вони всі разом дивилися випуск новин».

В цьому випуску йшлося б про те, що «на Донбасі вже рік панує мир, там не чути пострілів і немає убитих, і над останнім населеним пунктом майорить український прапор»; «у Києві в кінотеатрі «Жовтень» відбулася прем'єра нового фільму Олега Сенцова, яку він відвідав з дружиною та дітьми»; і що «Україна буде приймати наступні Літні Олімпійські ігри, які пройдуть у Сімферополі».

Український режисер Олег Сенцов був заарештований в травні 2014 року ФСБ Росії та незаконно засуджений російським судом до 20 років позбавлення волі з відбуванням у колонії суворого режиму. 14 травня 2018 року він оголосив голодування, вимагаючи від російської влади звільнення 64 українських політв'язнів. Через 145 днів він був змушений припинити голодування, за яке втратив 20 кг, оскільки його збиралися годувати силоміць.

Незважаючи на те, що українського режисера підтримала світова громадськість, вимоги Сенцова так і не були виконані, і він разом з іншими несправедливо засудженими українцями по сьогоднішній день є в'язнем в колонії РФ.

Нові серії 3 сезону «Слуги народу» вийдуть в березні 2019 року.

2241 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: