Трейлер фільму «Наркокур'єр» з Клінтом Іствудом і Бредлі Купером

5 жовтня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клінт Іствуд вперше з «Грана Торіно», який вийшов на екрани в 2008 році, виступає режисером і виконавцем головної ролі в кримінальній драмі «Наркокур'єр».

Іствуд втілює 80-річного чоловіка Ерла Стоуна, який є самотнім, знаходиться на грані банкрутства і незабаром втратить свій бізнес, як раптом йому пропонують просту роботу, де йому просто доведеться бути водієм. Нічого не підозрюючи, Ерл підписується на те, щоб бути кур'єром мексиканського картелю. Він відмінно справляється зі своєю роботою, і його вантаж постійно збільшується. Так Ерл опиняється на радарі суворого агента Управління з боротьби з наркотиками Коліна Бейтса (номінант на премію «Оскар» Бредлі Купер). Помилки минулого починають наздоганяти Ерла, і він може не встигнути їх виправити, перш ніж правоохоронні органи або найманці картелю його зловлять.

У світовий прокат «Наркокур'єр», де також зіграли Майкл Пенья, Таісса Фарміга, Лоренс Фішберн і Кліфтон Коллінз мол., вийде в грудні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли відбудеться його українська прем'єра.

2392 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: