Перший погляд на Джуда Лоу та Лі Пейса в «Капітані Марвел»

9 вересня 2018,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лі Пейс повертається в образі іншопланетянина Ронана Обвинувача в супергеройському фільмі «Капітан Марвел».

У перших «Вартових Галактики» Ронан був головним лиходієм, бажаючи знищити планету Ксандар і роздобути один з Каменів Нескінченності — Камінь Сили — для свого повелителя Таноса (Джош Бролін).

Але в «Капітані Марвел», чиї події відбуваються в 1990-х роках, Ронан постане не вигнанцем-екстремістом, якого ми знаємо, а високопоставленим членом суспільства крі на своїй рідній планеті Хала.

Разом з ним у фільмі повернеться Корат у втіленні Джимона Хонсу.

Закулісна фотографія від журналу EW показує Ронана в костюмі і з молотом в руках, а поруч з ним стоять новий персонаж всесвіту MCU Мар-Велл, якого грає Джуд Лоу, та режисер Анна Боден.

Волтер Лоусон, відомий як Мар-Велл, в коміксах є першим супергероєм, який виступав під псевдонімом Капітан Марвел.

У фільмі він буде командиром елітної військової команди крі Старфорс (Starforce), до якої приєдналася Керол Денверс (Брі Ларсон), коли отримала свої суперздібності. Він стає ментором дівчини і допомагає їй навчитися керувати своїми силами.

На перший погляд на кадрі з Керол Мар-Велл нічим не відрізняється від людини, але якщо ви наблизите зображення, то побачите, що у його героя жовті очі.

Спочатку у Керол теж буде схожий синьо-зелений костюм як у Мар-Велла, в якому вона була помічена на знімальному майданчику свого сольника у січні. Але ставши супергероїнею і взявши ім'я Капітан Марвел, вона змінить кольорову гамму костюма на синьо-червону.

Компанію перерахованим вище акторам на екрані складуть Семюел Л. Джексон, Джемма Чан, Бен Мендельсон, Аннетт Бенінг, МакКенна Грейс і Кларк Грегг.

Прем'єра супергеройського екшену «Капітан Марвел» відбудеться в Україні 7 березня 2019 року. А менш ніж через два місяці ця супергероїня повернеться у фільмі братів Руссо «Месники 4», чий реліз очікується 2 травня 2019.

38348 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: