У 15 сезоні «Анатомії пристрасті» кохання буде йти пліч-о-пліч з кривавими речами

3 вересня 2018,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер популярної медичної драми «Анатомія пристрасті» Кріста Вернофф розповіла, що незважаючи на те, що темою 15 сезону буде кохання, в ньому також будуть присутні «криваві і потворні речі».

У коментарі для сайту TVLine Вернофф пояснила, що «Сезон кохання», як самі творці охрестили 15 сезон «Анатомії пристрасті», буде не тільки про прекрасні почуття:

У кохання є різні форми. Подивіться на Ромео і Джульєтту — воно може бути кривавим, воно може бути потворним. Це дійсно стало жартом в кімнаті сценаристів. Ми пропонуємо якісь криваві, потворні речі, і всі такі: «Сезон кохання».

При цьому 15 сезон не обійдеться без романтики, додає шоураннер:

У нас як завжди буде багато відмінних медичних випадків, і ми продовжимо розпочату в минулому сезоні тему еволюції наших докторів, які дебютували інтернами та стали справжніми рок-зірками хірургії. І все це існує в новому сезоні як засада для того, що є в своєму корені романтичною драмеді.

Кров і романтика в нових серіях очікує на Мередіт Грей (Еллен Помпео), Алекса Карєва (Джастін Чемберс), Міранду Бейлі (Шандра Вілсон), Річарда Веббера (Джеймс Пікенс мол.), Овена Ганта (Кевін МакКідд), Джексона Ейвері (Джессі Вільямс), Джо Карєв (Камілла Ладдінгтон), Амелію Шепард (Катеріна Скорсоне), Меггі Пірс (Келлі МакКрірі), Ендрю Делюку (Джакомо Джіанніотті) і Тедді Альтман (Кім Рейвер).

В кінці минулого сезону серіал позбувся двох постійних героїнь Арізони Роббінс (Джессіка Кепшоу) та Ейпріл Кепнер (Сара Дрю).

«Анатомія пристрасті» повертається на екрани 27 вересня.

5338 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: