Двейн Джонсон обіймається з гігантською змією на зйомках «Круїза по джунглях»

2 вересня 2018,  02:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На зйомках нової диснеївської картини «Круїз по джунглях» актор Двейн Джонсон подружився з британським коміком Джеком Вайтхоллом та гігантською анакондою.

У четвер Джонсон повеселив своїх підписників в Instagram фотографією зі змією, яка обвила його шию, і переляканим колегою по «Круїзу» Вайтхоллом, який намагається посміхатися:

На знімальному майданчику діснеївського «Круїзу по джунглях» я подружився з великою та голодною анакондою. Поки мій хоробрий колега і добрий друг @jackwhitehall щосили вдавав посмішку, незважаючи на свій страх перед зміями. Хороші часи з тваринами Амазонки.

І додав у кінці з властивим йому гумором:

Наступного разу ми з Джеком пливемо з піраньями... повністю проти його волі. Пригода усього життя. #УсіНаБорт #Дісней #КруїзПоДжунглях

Раніше Джонсон опублікував веселе фото з виконавицею головної жіночої ролі Емілі Блант та режисером Жаумою Кольєт-Серрою:

Останні чотири місяці ми важко працювали, створюючи диснеївський «Круїз по джунглях». Ця фотографія відображає справжню любов, сміх і мій великий рот, які в нашій щоденній ДНК. Моя незрівнянна колега Емілі Блант та наш блискучий і пристрасний іспанський кінематографіст Жаума Кольєт-Серра. Відчувається, що ми робимо щось дійсно круте, хвилююче і веселе, щоб порадувати весь світ.

У фільмі також зіграють Едгар Рамірес, Джессі Племонс і Пол Джаматті.

Нижче ви можете подивитися закулісне відео, в якому Джонсон показує масштаби декорацій «Круїзу по джунглях».

У світовий прокат «Круїз по джунглях» прибуде в жовтні 2019 року. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.

2538 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: