Дав Камерон, Стерлінг К. Браун і Аквафіна приєдналися до касту «Angry Birds у кіно 2»

18 серпня 2018,  23:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Angry Birds у кіно 2» з'являться нові персонажі, яких озвучать актори Дав Камерон, Стерлінг К. Браун та Аквафіна.

У 2016 році мультфільм «Angry Birds у кіно», натхненний популярною грою, розповів про те, чому пташки стали злими, і показав початок їх війни з зеленими свинями.

Сюжет сиквела поки не розголошується, але в ньому буде багато нових героїв, які заговорять голосами Камерон, Брауна, Аквафіни, а також Рейчел Блум, Зака Вудса, Еухеніо Дербеса, Ліла Релла, Леслі Джонс та Бека Беннетта.

Головного героя Реда знову озвучить Джейсон Судейкіс. Разом з ним повернуться персонажі Джоша Гада (Чак), Денні МакБрайда (Бомб), Майї Рудольф (Матильда), Білла Хейдера (Леонард) та Пітера Дінклейджа (Могутній орел).

Нещодавно Камерон зіграла одну з ключових лиходійок 5 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.», а зараз озвучує супергероїню Гвен-Павук в мультсеріалі «Сходження Marvel: Таємні воїни».

Брауна можна було побачити на великому екрані на початку року в супергеройському екшені «Чорна пантера», а восени він зіграє в перезапуску відомої франшизи «Хижак» і повернеться в 3 сезоні хітової драми «Це ми».

Аквафіна виконала роль спільниці Сандри Буллок в кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена», яка вийшла на екрани у червні.

Українська прем'єра «Angry Birds в кіно 2» очікується 19 вересня 2019 року.

2275 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: